Често задавани въпроси

Къде точно се намира The Economy Guest House в центъра на София?
The Economy Guest House се намира в най-атрактивната част в центъра на София на малката улица „Веслец“ в близост до ъгъла с бул. Мария Луиза. Улицата е първата успоредна на известния бул. „Мария Луиза“.
Коя е най-лесният начин за достигане до The Economy Guest House?
От летище София и Централна Автобусна / Гара ние препоръчваме „ОК Супертранс“ таксита. Фирмата има таксита до входа на летище София и автогарата или да заявите предлаганата от нас Pick-Up услуга.
Какво ще кажете за Настаняване / време за настаняване?
Ние нямаме строго определено време за настаняване. Ако желаната стая е свободна можете да го направите незабавно. Времето за освобождаване на стаите е до11:30 AM.
Ако пристигна със закъснение или след полунощ?
Нашата къща за гости е отворена 24 и ние нямаме ограничения във времето или вечерен час, въпреки това, винаги е добра идея да се информира, ако смятате, че може да закъснеете или настаняването бъде късно вечерта.
Може ли да се организира посрещане на летището, за мен?
Да, можем. Ако имате нужда от кола, моля отбележете в резервационната форма, като може да се свържете с нас и по имейл или телефон с точната информация за вашия полет (Полет №, Пристигане в София -час).
Мога ли да платя с моята кредитна / дебитна карта? В каква валута ?
В момента ние не приемаме плащания чрез кредитни или дебитни карти. Винаги можете да теглите пари от най-близките банкомати, разположени в непосредствена близост до The Economy Guest House . Ние приемаме плащания в евро и български лева, въпреки че плащания с щатски долари също е възможно.
Има ли някаква отстъпка за групи?
По принцип, ние предлагаме конкурентни цени за групи и дълъг период на престой, нощувките трябва да се предплащат. За запитвания, свържете се с нас чрез имейл с подробно описани детайли.
Как мога да анулирам или да променя моята заявка за резервация?
Всички резервации направени по електронната поща трябва да бъдат отменени или променени най-малко 48 часа преди датата на пристигане да бъдат приети от администратора. Ако решите да промените или да отмените, удължи времето на престоя си, информирайте администратора най-малко 48 часа предварително.