18 авг.

„Економи“ част от централния пейзаж на София

Къщата за гости е разположена в центъра на София и е преминала рехабилитационен процес. „Економи“ разполага с 5 стаи и  едно студио, които  са уютно декорирани с уникални детайли.

Хотела предлага нов стил в помещенията с възможност за ежедневно почистване, закуска и всичко необходимо за пътуване. Участието на собствениците, с личния им опит в град София, предлага единствено и неповторимо изживяване. Гостът е главният герой.

В сърцето на центъра, „Економи“ Ви насърчава да разкриете тайните на София, да се влюбите в историята ни, да откриете чаровните места, да изследвате тесни улици и райони, да се запознаете с хората, да опознаете барове и ресторанти, които не се показват в туристическите гидове, опитайте традиционните вина и деликатеси.

Просто трябва да излезете от вратата, за да бъдете прегърнати от чара и да почувствате шума на най-емблематичната част на града, с предимството да сте на разходка по основните туристически дестинации. Това е идеалното място да се насладите на очарованието и харизмата на София, където всичко, включително и на емблематичните места, е близо.